Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNOR PÅ SILVERTRÅD

 

I Stillhetens rike

stod jag andlös

 

drabbad av nattens skönhet

 

himlen var sammetsblå

stjärnor hängde i silvertråd

 

spröda toner hördes i vinden

 

jag sträckte min själ

mot måne av guld

 

ville fånga en stjärna

i darrande händer

 

ödmjukt be att min  önskan blev sann

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-10-07 18:56



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker text!
2016-10-10

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2016-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Så skirt och vackert...
2016-10-09

  Margareta Wersäll
Finstämt och vackert!
2016-10-08

  Petter Wingren
Fin klang i den här dikten
2016-10-08

    ej medlem längre
"jag sträckte min själ
mot måne av guld"

Vackert skönt magiska rader...hela dikten är förstås finfin men alltid är det något hos oss läsare som trycker sig in lite extra i sinnena, och den där raden...mm. mums!
2016-10-07

  ULJO
Fint
2016-10-07

  Fem hjärtan VIP
Vackert bildspråk i din ljuvliga dikt!
2016-10-07

    ej medlem längre
En magiskt vacker dikt.
2016-10-07

    ej medlem längre
"Drabbad av nattens skönhet" och dina fina ord, ljuvliga bilder!
2016-10-07

  Bengt H VIP
Stark närvaro.
2016-10-07

  Klara Ord VIP
Mycket vackert uttryckt känsla!
2016-10-07

  Öknens Ros VIP
mjukt och vackert, talande bildspråk.
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP