Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll dig borta från mig

Jag duschar av känslan och lukten av dig
vill inte känna dina blyga läppar mot min hud
vill inte känna dig över mig

Jag ser någon på tv som liknar dig
Hör någon på radio som låter som dig
Du inkräktar mina tankar
hela min tillvaro fylls av din oönskade närvaro

Äcklas när jag tänker på dig
blir äcklad av mig
Skrubbar tvålen tills jag förlorat minnet av dig




Fri vers av artaug
Läst 678 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-07 18:43



Bookmark and Share


  pathetic duck
Mm.. Känner igen mig:(
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug