Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara hon

musik , dans och fest
hennes röda klänning skriker
hon är ingen hedersgäst
hennes styrka är att vara osynlig
hennes talang är att inte synas
någon tycks i alla fall se henne
eller kanske rakt igenom henne
hon tar ett glas,
ser snöflingor utanför fönstret
hon följer alltid samma mönster
ensam mitt bland människor
dansar förbi, ett steg två steg tre steg
och hon står bredvid
hon ställer ner sitt tomma glas
ler mot ingenting
hämtar kappan i garderoben
stramar till och stänger in.
Hon försvinner därifrån
hennes hemlighet kommer de aldrig att få reda på






Övriga genrer av Prue86
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-08 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86