Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt ett ord som försvinner

Ord som försvinner i dag
Förlåt , förlåt , förlåt
Jag ska säga det tills det kommer tillbaks
du du du
Gjorde fel nu är det för alltid inristat i sten
Jag kommer i håg en tid när vi kunde säga att vi trampat snett
Men ändå visa respekt
Jag förstår att ord sårar vi är bara människor med tårar
Jag säger fel i bland du säger fel i bland vi sårar varan
Och ord sätter sig i vener och blod jag vet
Förlåt kanske i alla fall är ett sätt som kan få oss att hitta rätt att sluta hata börja prata




Fri vers av Prue86
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-25 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86