Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan

Ett korthus som förstörs, som raseras
Det ska inte vinnas
Inte spenderas
Någon blåser omkull
Alla andra ska hållas i dunkel
Det blev inget mer
Det blev en bunker
Bakom lås och bom
Ditt liv blev tomt
Ta dig upp ur askan, du kan om du vill
Det går om du granskar ditt liv
du finns fortfarande till.




Fri vers av Prue86
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-29 19:45



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Hjulenska evighetsspinna
några förlorar för
att andra ska vinna

2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86