Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ledtråd till havs

är det så
att vissa ledtrådar försvinner
vissa pusselbitar glöms, göms bort
i allt damm
du lyckades aldrig ta dig fram
då får du leva med det du har
ditt allra hemligaste
blir ditt nya jag

den sanning som glömts bort
väcker ständigt nya hopp




Fri vers av Prue86
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-26 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86