Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst !

fantastiska
underbara
höst
med löv gula som guld
och luften krispig och ren och klar och kall
och vågor som nästan fryser till is
varmchoklad inomhus
underbara
fantastiska




Fri vers av Prue86
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-30 21:56



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
du har mitt medhåll
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86