Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande

ådrorna syns
på dina händer
när du spelar piano
ljust hår
svarta glasögon
ådror
skelett
och blod
men det är inte det
som stannar kvar
musiken sätter sig i väggarna
energin finns där
men jag var här
när dina händer spelade
levande




Fri vers av Prue86
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-13 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86