Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska ni tycka eller är det bara jag ?

I bland tänker jag
att jag ska skriva
sen tänker jag
vad kommer
han
han
hon
hen
hon
hen
vi ni
dem
att tycka
bara skriv
skriv bort deras kniv
den är din
din påhittade
kasta , kasta bort
men inte mina ord




Fri vers av Prue86
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-12 10:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
filulerligt välskapat
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86