Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränningarna

Vi står vid bränningarna

väckta av bruset

din hand i min

dina ådror pulserar in i mina

 

stenarna sveper sina silverstråk

mellan solpustarna och skuggorna

du drar mig intill dig

in i ditt djupa, vakna andetag

yra av längtan efter horisonten

och knottriga hudar

sveper jag ljudet av dig in

i mina läppar

 

kysser dina kinder

din hals

smakar havet

fukten

 

vi är en eldsol

slungad

ut i natten

 

våra förgreningar

 

flätar 

bränningarna




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 263 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-08 19:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oj så lyriskt romantiskt sinnligt!
2016-10-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt flammande purpurrodnande förälskelseromantik Åååååå. . . . h !
2016-10-10

    ej medlem längre
Det är just så..
jag älskar att läsa!
Kram
2016-10-08

    ej medlem längre
Bra
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter