Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvindar

Sommartiden ebbar ut
värme och ljus tar farväl
långsamt men ändå tillslut
vaknar höstens slumriga själ.

Höstvindar smyger sig på,
kyla och frost sätter i.
Bistert men trots det ändå
med en friskhet och skönhet däri.

Mörkerkvällar, stjärnklar natt.
Månen är full och han ler.
Skådar jorden och tänker nog att
det är vackert det som han ser.

@JessicaMarieOlsson




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-08 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP