Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om ånger, ångest och önskan att vrida tiden tillbaka.


Vill ställa allt till rätta

Vill ställa allt till rätta
få chans att göra om
få göra detta ogjort
och välja helt tvärtom

Vill ställa allt till rätta
som allting borde va
dra klockorna tillbaka
och göra allting bra

Vill resa till den stunden
strax innan mitt beslut
jag längtar till min dåtid
jag längtar till förut

©JessicaMarieOlsson
ur diktsamlingen “Ord för varje stund”
2020 Viberg förlag




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-14 16:09



Bookmark and Share


    Askanden
stiligt fångat
om tidens flykt

tiden är en illusion
sa Einstein

om den var det på riktigt riktigt
en illusion
för oss vanliga dödliga
som en nattdröm eller en hägring

så mycket som varit annorlunda



2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP