Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


när barnen växer upp och hittar kärlek...


Stora skor i hallen

Det står stora skor i hallen
som inte har gått hem
stora skor i hallen
i storlek fyrtiofem

Det verkar som ett ögonblick
sen du var åtta år
i min famn så tätt intill
du tvinnade mitt hår

Du viskade en hemlighet
din röst var ljus och öm
du ville bli som jag en dag
fick se din framtidsdröm

Nu sluts du i en annan famn
jag gavs en annan roll
jag lär mig sakta spela den
betrakta dig på håll

Se dig pröva vingarna
och kanske falla hårt
fånga dig med öppen famn
när livet blir för svårt

Ur kärleken jag har till dig
föds kraft att gå isär
gåvan som jag gav till dig:
- du vet vad kärlek är

©JessicaMarieOlsson
ur diktsamlingen ”Himlastorm”, Viberg förlag Visa mindre 

Visa mindre



Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-14 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP