Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om att behålla en del av sig själv för sig själv


Kan du någonsin känna en annan?


Kan du någonsin känna en annan
kan du veta hur tankarna går
kan du tolka vad orden vill gömma
bli förvissad hur vännen din mår

Vill du ärligen dela var tanke
vill du röja din innersta vrå
kan du vidöppet dela ditt inre
kan du få någon helt att förstå

Jag vill varsamt få värna mitt inre
vill ha ord och funderingar kvar
inte dela mitt allt med en annan
jag vill hålla en bit i förvar



©JessicaMarieOlsson
ur diktsamlingen Himlastorm, Viberg förlag 2022




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-13 20:24



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Det här tror jag starkt på.
Att ha den inre skogen ifred.
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP