Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem styr ditt öde?


Hur kunde livet varit

Hur kunde livet varit
vad kunde jag ha fått
vem kunde jag ha blivit
och var kunde jag ha stått
Om jag tagit andra vägar
stått kvar ett litet slag
och valt att inte resa
just denna sommardag

Om jag valt att gå åt höger
eller bara suttit kvar
aldrig ställt min fråga
kanske gett ett annat svar
Vad skulle jag fått avstå
och vad skulle jag ha haft
vad skulle jag ha saknat
och vad hade gett mig kraft

Var valen mina egna
fanns ödet i min makt
var prövningarna sända
vad det skydd av änglavakt
Äger jag förmågan
att ändra livets lott
eller blott bejaka
de gåvor som jag fått

©JessicaMarieOlsson




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-14 16:11



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Tänkvärda frågeställningar.
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP