Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår oroliga tid


Håll varandra nära


håll varandra nära nu

när otryggheten skrämmer

möt varann med ömhet nu

när ödets lott bestämmer



ondskan den vill sära oss

vill få oss att bli svaga

vill få dig känna hat och skräck

som draken i sin saga



trygghet flyr för vinden nu

knappt nåt kan tas för givet

inga löften finns att ge

i luft står allting skrivet



så håll varandra kära nu

må hat och agg försvinna

värna om er vänlighet

må godhet ständigt vinna



©JessicaMarieOlsson2022




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-15 16:11



Bookmark and Share


  Julio VIP
"Difficult roads often lead to beautiful destinations."

2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP