Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om att älska ett djur


Välkommen in i mitt hjärta

kom ska jag skänka dig ömhet
kom och kryp upp i min famn
kom ska jag ge din min omsorg
mitt hem och ett kärleksfullt namn

låt mig få värna och vårda
låt mig få måna om dig
låt mig få glädjas åt allting
din tillvaro skänker åt mig

välkommen in i mitt hjärta
här ska du alltid bo
hos mig ska du finna din trygghet
och här kommer kärleken gro

©JessicaOlsson2023




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-22 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP