Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt och rosor

 

Sent nu

när rosorna

längs söderväggen

doftar för räven och molnen

och tiden vandrar

genom dröm

till då




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-09 01:15



Bookmark and Share


  Stigi Skog
Varje ord är vikigt här bra poesi Peter!
2016-10-13

  lodjuret/seglare VIP
Minnen, av ett igår,
inte som oävet där.
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP