Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tralala till skogs ska vi dra...

Ingenting kan så gott över en skölja
som skogens susande lövrika bölja
och där är det bara att följa...

En upptrampad stig eller
ett helt nytt stråt
och finna sitt eget tramp
och äventyr
där stegen styr
i motionen får hjärnan vila
och suga in skogsdoft
det är annat än hemma
inne på ett instängt skivarloft
där tankarna kan bli tunga
ute tycks de alltid
klara och så soligt
roligt unga
och man känner
att inom en börjar
det att: Sjunga!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-09 16:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA härligt ...
2016-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst får man inspiration av att vara ute i skogen...härligt diktat...
2016-10-09

    ADI Nehlin
Så sant så sant, klokt skaldat!
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt