Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pulvercity

det är som att jag alltid väntar på sista bussen
tänker "oj vad detta börjar bli långdraget"
dricker ananaste och längtar till hösten som jag ändå alltid missar
känner mig hotad av snygga tjejer fast jag själv är en tia
"vad vi behöver är en revolution, en ny punkvåg"
jag är livrädd med stil
rädd för att hans andedräkt mot min nacke ska upphöra
hon talar om sin magoperation på fyllan men söker inte komplimanger eller uppmärksamhet
vart fan är världen påväg? tänker jag och önskar att öltappen innehöll tequila samt att världen var lite mer än bara ett konstverk




Fri vers av trött
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-09 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det hjälper inte att supa men det är fan så bra...
2017-04-14

  objekt3
Håll stilen :)
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött