Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagen..



Vill jag vara först, är det bara en inbyggd drift för att inte bli sist?
När tog du rodret, är det så länge sedan för att jag van att hjärtat vårt slumrar i duntäcket ömt.
Vågar jag låta dig ta över rodret, våga ta steget att släppa kontrollen och tilliten slå på.
Tiden tillåter inga misstag, då jag komma i otakt det ställer till så mycket i det fullbokade livets framfart.
Ta ett steg i taget, som när man liten var.
Inga yttre påverkan utan bara vara här och nu, njuta av stunden och skapa lugnet.
Slumra i duntäcket ömt..



Orkiden





Övriga genrer av Orkiden
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-10 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden