Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte riktigt där

När jag inser att du letar
efter någon som inte jag

Så går jag sönder
Trots att jag hoppats att jag hade gått vidare
Efter alla dessa månader

Du är fortfarande det närmaste kärlek jag kan komma
Jag vet att vi är en återvändsgränd

Vi kommer aldrig längre än såhär
Ändå kan jag inte släppa det
Jag önskar så jag kunde

Mornarna jag vaknade bredvid dig
Jag minns fortfarande hur det kändes
Lukten
Dina armar runt mig
Det kändes som om du aldrig skulle släppa mig

Men det gjorde du

Smärtan
Sorgen
Längtan
Allt går i vågor

Ikväll är en sådan kväll då jag vill springa till dig
Hoppa på bussen
Plinga på din dörr

Att inte tänka, bara stänga av
Det känns så skönt för stunden
Men alltid så mörkt efteråt

Skillnaden nu,
är att jag inte gör det

För att jag vet att jag blir starkare för varje gång
jag inte ger dig möjlighet att krossa mig








Fri vers (Fri form) av talandeord
Läst 448 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-10 20:39



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Du kan säkert hitta någon som är mer värd Din kärlek...
Dina starka känslor är det inget fel på...

Lycka till!
2016-10-14

  Karina"Kia"
Ensam med din elaka inre rösten..sårbarhet..
Visa..och sluta..tänk på den kärleken..du brinner av kärlek och ge den till någon om förtjänat den och DU/DIG

Vrede,sorg och vemod i denna dikt som känns!
2016-10-12

  A_Bishop
En väldigt stark dikt. Dina känslor rasar mellan och i alla stycken. Fint!
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord