Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var så nära...


Vi var så nära
Så länge
Så nära
Vi var så nära
Men aldrig där

Jag sökte dig
Du sökte mig
Vi sökte varandra
Och var så nära
Så länge
Men vi var ändå
Aldrig där

Jag behövde dig
Du behövde mig
Vi behövde varandra
Så länge
Så mycket
Men jag kom aldrig
Innanför din dörr
Såsom du aldrig kom
Innanför min

Alltid en sekund ifrån
Alltid en centimeter bort
Alltid störda
Aldrig ensamma
När orden skulle sägas
Orden som skulle
Ändrat allt
För båda
För alltid

Vi var så nära
Så länge

Men vi kom aldrig någonsin ända

Dit…



TT

© 2016




Fri vers av TT
Läst 354 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-10-11 13:46



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fint skildrat om att det inte blir trots förutsättningar, det finns något starkt mellan personerna men ändå....
2016-10-12

    Birgersdotter VIP
Så kan det vara-ibland vill inte ödet!
2016-10-11

  ~Leonardo~
Fint skildra, en liten pusselbit som fattades för att fullända bilden. Och allt rasar tillslut likt ett torn på klossar. Väl skrivet!
2016-10-11

    ej medlem längre
Ibland är verkligheten grå och trist...
2016-10-11

  WyS VIP
Den upplevelsen känner jag igen.....
Vi kom aldrig någonsin ända fram!
Berör
2016-10-11

  Rise Little One
Man kommer att ångra sig djupt för det man inte gjorde!
2016-10-11

    ej medlem längre
Nära skjuter Ingen hare.
Väl skriftat.
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT