Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen



När

morgondagen gryr

utan mig

tänk inte att

avståndet är långt

mellan oss

för varje timme

du tänker på mig

så finns jag just där

i ditt hjärta <3




Fri vers av Vågparet
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-11 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint o mjukt <3
2016-10-11

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet