Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ger upp!


Vill inte, vill...

Skallgång i gryning
utan något resultat
ledtrådar
saknas för fortsatt dag...




Fri vers av carinamnm
Läst 476 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2016-11-01 22:49



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Starkt
2016-11-13

  överlevaren VIP
Orden berör i mörkrets botten!
2016-11-02

  Nils-Robert
En dikt om livets allvar. Trevandes fram utan karta. Så jä---jobbigt!
2016-11-02

    Peter Söderqvist
En text som öppnar upp sinnet. Frågor lämnas obesvarade.
Fint.
2016-11-02

  Zandor
den som söker han finner...
2016-11-02

  Blått Norrsken VIP
Bra skrivet i någon slags lätt uppgivenhet. Vilsen i sin egen kokong .
2016-11-02

  Karina"Kia"
Ett letande utan att komma någonstans,att inte hitta vägen rakt fram där natten tar slut och ljuset väcker ny dag till liv utan resultat från gårdagen som bärs med in i dagen...

Hopplöst! Oupplöst! Kraftlös!
2016-11-02

  Peter G VIP
jag läser din dikt som en metafor och då speglar den verkligen en stor hopplöshet för hur ska man kunna gå vidare in i dagen därifrån?

men en mera direkt tolkning skulle ge en nästan desperat betydelse...
2016-11-01

  walborg
Bilder och laddningar - fin poesi
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

carinamnm