Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten exploderar i värme och färger.

Kvällarna är kallare nu.
Och då vill jag krypa närmare dig, trycka min kropp mot din.
Dela värmen som finns hos oss.
Stanna nära varann tills morgonen gryr.
När vi vaknar sträcker jag min hand mot dig och ger dig mitt hjärta.
Jag vet att du tar hand om det, du vårdar det och du älskar det.
Vi gjorde rätt när vi valde varandra.
Hösten känns mindre kall när du är kvar vid min sida.
Flätade händer som aldrig släpper varandra.
Höstens färger exploderar som ett fyrverkeri i våra hjärtan.
En höst att älska, en höst att finna varandra.




Fri vers av Angel of love
Läst 470 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-10-12 13:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Så fin!

PS: Jag höll på att flytta in i min nya lägenhet, så jag missade den här och ett antal andra texter då...!
2017-04-20

  Lars Hedlin
Härligt framfört i kärleksfulla varma toner :)
2016-10-22

  E.Eriksson
Så underbar beskrivning av Hösten och dessa känslor som följer med den :)
2016-10-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart att ha någon vid sin sida, så att det känns mindre kallt...
2016-10-14

  ULJO
Så fint skrivet
2016-10-13

  Palett
Så vackert du skriver om kärlek och trygghet !
2016-10-12

  Rise Little One
En mysig text som väcker vackra tankar och drömmar!
2016-10-12

  Blått Norrsken VIP
Härligt med kärlek som värmer höstens dova intåg. Då är det riktigt mysigt med kärlek och närhet .
2016-10-12

    ej medlem längre
Så innerligt vackert poetiskt kärleksfullt kramar ;)
2016-10-12

  Solstrale VIP
Undersköna ordformler för käleksmagi!
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love