Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att drömma


Jag vill Älska ...

Jag vill Älska med dig.
Känna Din hud nära mig.

Jag vill känna dina andetag när du smeker mig.

Jag vill Älska med dig, imorgon,nästa vecka och varje dag av resten av mitt liv.

Jag vill Älska Dig ...




Övriga genrer av Angel_
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-13 20:19



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Längtan efter Kärlek... behövs i världen!
Vackert!!
2008-10-07

  Fredrik Stillesjö
Hej Angel!

Suck, vilken fantasi som jag så mycket känner igen. Begravd i hjärnan. Hälsar Fredrik
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel_