Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tro en sak

Okej

Du vet vad jag känner nu. Ilska. Och förståelse.

Räcker det så är jag nöjd.




Fri vers av Angel_
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-10-21 00:22



Bookmark and Share


  stefan.g
En intressant ord skildring, helt okej!
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel_