Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Barndomen går  inte i repris...*


Din son

Så många år har du missat..så många år kommer du aldrig att få igen med din son.

Vet du om att han gråter efter dig när han vaknar om morgonen?
Vet du om att han frågar efter dig när han är ledsen?

Hans barndom kommer går inte i repris --- hur mycket du önskar att den gör det... jag är den enda av oss som är en del av den..och du vill knappt vara delaktig av den.

Så många barn har du gått miste om, ska detta bli ditt största misstag någonsin*??

Hur många ska säga till dig innan du vaknar upp ur din dvala och inser att du aldrig får denna chans igen???

 

Om du hade sett hans ögon som jag ser dem..hade du sett dem med kärlek ...




Övriga genrer av Angel_
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-10-31 01:21



Bookmark and Share


    Jess81
så sorgligt..får en klump i halsen då jag läser..
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel_