Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del straffas

Jag vet hur tårar smakar
Jag vet hur ögon ler
Jag vet hur man skakar
När man inte orkar mer




Övriga genrer av Angel_
Läst 546 gånger
Publicerad 2006-09-21 23:02



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Jag vet också...
Vackert skriven!
2006-10-04

  Clara-Fina
Mycket vackert beskrivet samt väldigt känslofyllt. Ångesten är fångad i denna dikt. / Clara-Fina
2006-09-22

  mr_soft
bra dikt, i like it!
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel_