Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om känslor som svallar..




Saknar Dig så.

Jag saknar Dig så.

Det värker i mitt hjärta, i mitt inre.

Du såg på mig och log, så som bara du kan. Men du gav mig ingenting.Knappt någon känsla, knappt någon värme.

Jag längtar efter Dig.

Så otroligt mycket.




Fri vers av Angel_
Läst 635 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_