När livet tar en oväntad vändning

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet tar en oväntad vändning




En Nystart i livet

Du ser på mig med dina blå ögon. Fulla av värme, fulla av kärlek.
Du ser på mig.

Hela du utstrålar lycka.

Du håller om mig när jag mest behöver det. Och när jag minst behöver det. Du viker aldrig från min sida. Du finns hos mig vad som än har hänt. Vad som än sker i mitt liv.

Det finns stunder när jag inte förtjänat din kärlek. Det finns gånger när jag känt att du skulle ha det bättre utan mig.

Jag kan aldrig med ord beskriva det jag känner för dig. Du har en plats i mitt hjärta- Du har haft den platsen länge. Du kom in i mitt liv och fick mig att inse att det finns något hopp om livet.

Jag Älskar Dig

***
    

 




Övriga genrer av Angel_
Läst 641 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-18 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_