Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är vad du blev och inget kan ändra på det.


Till mitt älskade X...

Jag älskade dig. Jag älskar Dig.

Du har gett mig det underbaraste som finns.

Vad jag en gång kände för dig kommer jag alltid bevara i mitt hjärta. Inget kommer att få mig att glömma det som en gång var. Att tiden inte ville, eller omständigheterna kring oss inte ville att det skulle vara oss kan jag inte rå för.

Jag har bett om ursäkt, jag har bett om förlåtelse. Mer kan jag inte göra. Nog har jag insett vad jag gjort fel, vad jag sagt som inte borde ha sagts.

Men vad kjag än sagt och gjort kan du aldrig rättfärdiga med det du gjorde mig och vår son.

Aldrig, hur mkt du än víll det.




Övriga genrer av Angel_
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-10-19 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_