Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om beslut i våra liv.Att göra avslut.


Farväl

Det är dags nu.

Att ta farväl.

Det är dags nu att jag börjar leva mitt liv. Utan rädsla att såra. Utan rädsla att mista.

Det är dags nu.

Att ta farväl av det som gör mig illa.

Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta, men det är dags att ta farväl.




Fri vers av Angel_
Läst 501 gånger
Publicerad 2007-02-24 14:11



Bookmark and Share


    sötsnö
wow
den här kan jag verkligen relatera till
tack för att du publicerade !
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel_