Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig.. min kärlek mitt liv <3


Mathias



Mår bra

med dig

lycklig

med dig

trygg

med dig

älskad

utav dig


Dig otroligt tacksam

att du min Mathias

finns till för mig

och får dagarna att

kännas lite bättre och

lättare för varje dag <3







Fri vers av Vågparet
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-12 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet