Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...man får töja llite på rimreglerna ibland...? =)


Som en blomma...


Så vacker som en blomma
När dagen vaknar ny
Så vacker som en blomma
Så vacker som du…



TT

(c) 2016




Bunden vers av TT
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-13 07:36



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Vilka rimregler? Bara skriv. ??
Det kommer från hjärtat och det är vackert.
2016-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, ömsint och kärleksfullt!
2016-10-13

  Solstrale VIP
Det är rim så det så! Och rart så man rodnar gulligt!
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT