Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soulagera


En Röd Fägring

Är i gränslandet när Du viskar
Orden, som sakta lämnar Dina läppar
lyfter och svävar i rummet
bedårande som vindens sus i skogens alla kronor
klarnar och formas, blir toner och musik:
"kom närmare"

Sakta öppnas horisonten
några försynta strålar ger ljus
fjärran är en glödande kärleksförklaring:
en röd fägring
ett sköte -
uppvärmd av Din kropp
och smaken av solsken gör mig rusig

Så är Du borta igen..
sitter i köket och beskådar höstdiset:
färgerna, stillheten och den höga luften,
lukten av stearin som brinner
och ljudet av kaffekokaren.
Känner på Drömmen
på Orden
på Doften.
Och Rosenbusken är krönt av Frost
i natt!




Fri vers av Camelot
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-13 16:55



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Nära- i ögonblicket- nu
Tack!
2018-11-08

    ej medlem längre
Drömmar och uppvaknande!
2018-01-30

  Irene Åberg
Hej*
Underbar*Text*
Berör*Hjärta*Själ*
Kärleken***Kram irene.
2016-10-18

    ej medlem längre
Du målar med ord så att känslor föds...en text att tycka mycket om...och det gör jag.
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Camelot
Camelot