Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingarnas Altare

Bakom ditt leende finns en sorg
i sanningens ruiner.
Små ärr på din rygg som välver sig
i två oläkta fästen

Men i ditt hjärta finns en trädgård,
en borg, en kammare av rosor
och en stig till ett altare
där två vackra Vingar ligger




Fri vers av Camelot
Läst 367 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-22 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert väver du dina ord i starka bilder, att sorgens ruiner kan läkas, tomrummet fyllas med altarets vingar.
2018-06-14

  Frida Andersson
Vacker :)
2017-03-27

    ej medlem längre
Ett vacker vemod flätas i din berörande dikt.
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Camelot
Camelot