Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplevelser från skogarnas dunkel


Urskogstron - Kronan på Ditt hår

Ett tecken i Din hand:
så lades sten för sten
reliker av Dina spår från en gången tid
formades och växte
blev viskningar i natten!

Så tog Du mig till dimmornas estrad
visade Din urskogstron
och auran lyste på kronan i Ditt hår
som ett minne och en hyllning till nattens rytm
och elden på Dina kinder





Fri vers av Camelot
Läst 437 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-11-08 18:14



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*
Kärleks*Magi*Maximalt*
Det Vackraste*Min*Vän*Kram*irene
2016-11-15

  annatheresia
Wow! Sagolikt vacker!! Tack :)
2016-11-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
magiskt magnifik
2016-11-13

    ej medlem längre
Vacker tidlös mystik hämtad från naturen. En mycket njutbar läsning.
2016-11-08

  A_Bishop
En underbar dikt att svepas in i. Sagolik.
2016-11-08

    ej medlem längre
Trolskt och sagolikt vackert...
2016-11-08

    Dan Myrbeck
Vacker sago-poesi...
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Camelot
Camelot