Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandras spegel

Vi var varandras spegel
Jag var mörk i ögonen
skyfflade barnen fram och tillbaka
ordnade, skyddade och ställde till rätta
Du la kärleksfullt händerna på mina axlar
stoppade mig
Såg mig mjukt och bestämt i ögonen
Mörkret i dina ögon var mitt
Du sa:
du är inte glad nu, det går inte bra
Se vad du gör!
Då såg jag
Vi var varandras spegel




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-13 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner