Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi älskar våra nära och kära. Vad de än gör. Men vi skyddar oss emot dem också. Vi gör vad vi kan. Men det hjälper sällan.


Så sårbar. Så sårbar!

Och så river hon ner försvarsmuren.
Den av år, tårar och hårt arbete uppbyggda.
Men så sårbar. Så sårbar.
När hon sträcker ut handen fälls vindbryggan ned.
Arbetet var förgäves.

I hennes hand lockar minnets hav.
Porlande, pockande, dragande.
Din hand dras mot hennes.
Så sårbar. Så sårbar.
Men den sträcks ut.
Och arbetet var förgäves.

Det hjälpte inte.
Handen svek på nytt. Drogs tillbaka.
Ditt snabba försök till reträtt var försent.
Du föll.
Så sårbar. Så sårbar!





Fri vers (Fri form) av Dameofspade
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-13 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dameofspade
Dameofspade