Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändå, är det det som till synes är mest


den tomma mängden

vad söker jag?
något att
multiplicera den
tomma mängden
med

konstigt att fylla
med något
som bara försvinner
i intet
ja, noll

är nog mer

än bara ett tal




Fri vers av Bengt VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-16 09:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant text att läsa och begrunda!
2016-10-16

  KYREUS of Sweden
filosofi*poesi
2016-10-16

  Anita Hanssen
Gillas och får en att tänka till.
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP