Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnbrygga


Vi satt länge vid bryggan inatt,
här har inte tid en plats

faller inte natt ej heller dag
fanns måne, sol ,ett hav
vassen viskar om vänner
ekan doftar av tjära

så ömhänt kring en kind
längs tärnors dyk i vikar
skuldran till solvarmt trä
där måsar skränar om vindars lek

här andas lungt om kärlek
vänskapens ord till behag
vind leker hår i rufs
badkläder på båt, hänger tork


käraste kom för att fånga en sommmar
och jag fick följa med




Prosa av Robert Hellström
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-22 21:39



Bookmark and Share


    carinamnm
Unserbara och kärleksfulla bilder av en sommar!
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Robert Hellström
Robert Hellström