Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nyfikenpådigpromenad


Hon sa, jag måste bara..




Bak repslagarna
du bjöd din hand

museer med trappor
öppna jackor

en delad värme

bygger broar över bord
en kyss, en måltid
en tallrik glöms lätt bort

Hon vars matta
blev min bädd
sensuellt i närhet

vid en diskbänk av kärlek
blev jag Leo med kvinnan

på min savann.




Fri vers av Robert Hellström
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-22 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Hellström
Robert Hellström