Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Kanske

Ta språnget
andan i halsen

landa


Våga se sig
som du ser mig

bräcklig

fasaden rämnar
når knappt taket
väggar lutar

inåt

ta tofflorna
från hyllan
och gå

Det kan ske







Fri vers av Robert Hellström
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-30 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Hellström
Robert Hellström