Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll såg jag något som förde tankarna till 40 talet, och RAF på 70 talet...


En Brun Skjorta



Moguler från 2000 talet

Skriker slagord från 70 talet

Vilset hakar vilsen på

med teser från 40 talet

Parader av bruna skjortor på bohuslänsk granit


Ord som länge lagts på grav

Väcks av hat och okunskap


Vi mot dom

Dom mot vi


Du kan försöka

Men mig


Får du aldrig dit...




Fri vers av Robert Hellström
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-10 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Hellström
Robert Hellström