Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


441.Havet plirar uppmärksamt...

OCH _ JUST _ DÅ !
genom slöjan av dina önskningar
fick jag se... DEFEKT!...DIN...och
elden av din galenskap
knäckte mig fullständigt!
det oundvikliga spelet
skälver i smärtan...

Mitt hjärtas flamma
föll pladask i höstnattens vågor...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-16 11:17



Bookmark and Share


  petter rost
Om ett utslocknande starkare än om det aldrig funnits ett ljus! Och havet är där – slocknandet börjar där, och slutar i dess vågor. Där måste jag bli längre, för att se detta havs roll. Och verklighet i det. Dova applåder, långa.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP