Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återförening

  I gryningens långsamma suckar väcks sorger till ro 

 med broar fyllda av rosor

         

                  

                       *** ~ ***  


 

 Med vindens rörelse möter du mig

 i din glädje

Ditt hår av råg 

Solkysst lyser upp
i  kärleksfull mognad

Mitt barn.... 

Dina ögon som finaste honung

Din hy som oliv

Trädens fulländade armar 
omfamnar och är

nära mig 

 

 

 

Musik:  Enya- May it be

 

 




Fri vers (Fri form) av Blått Norrsken VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-10-16 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Moderskärleken när den är som bäst.
2019-05-13

    ej medlem längre
Ljuvligt vackert om kärlek mellan mor och barn och mina tårar rinner, speciellt när jag lyssnar på Enyas änglalika stämma, för den här dikten väckte längtan och slumrande sorg, då ett av mina två barn sedan 5 år tillbaka tillhör änglarnas skara...
2017-02-09

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Kärleksfullt och fint.
Grattis till nominering.
Kram TBG.
2016-12-06

    Birgersdotter VIP
Vackert och mjukt -fyllt av kärlek!
2016-11-19

  aol
Underbart mjukt sjunger orden ur modershjärtat.
2016-11-18

  Angel of love
Väldigt fin text.
2016-10-21

  Karina"Kia"
Varmt kärleksfullt skrivet....trots broar som gåtts igenom och lyckats finna stillhet och ro..

Fyllt kärleksfullt moderhjärtligt skrivet..så underbart vackert..som både musik och i bild
Mycket fint!
2016-10-19

  Solstrale VIP
Berörande strofer likt satsernas motsatser ...
2016-10-18

  Alysse VIP
Vackert och mjukt flyter
ord och mening
såsom en kindens
smekning

Så kärleksfullt skrivet
2016-10-18

    ej medlem längre
Ord och musik som bildar ett varmt nät av glädje kring själ och hjärta.
2016-10-17

  Chawa VIP
Innerliga kärleksord som får modershjärtat att svämma över av närhet och lyckokänsla. Så fint!
2016-10-16

  Nils-Robert
Lärleken tränger igenom varje rad i dikten. Bra komponerat.
2016-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om moderskärlek!
2016-10-16

    Birgersdotter VIP
Vacker kärlek till ditt barn
2016-10-16

  Anya VIP
Vackert och kärleksfullt. Solkysst...vilket fint ord. Kärleken till sitt barn är stor.
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP