Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att balansera en söndrad kärlek



Jag vill bli ditt läppstift
din mundusch
din tunghäfta

jag vill staka ut en bakre passage
baka kaka
släppa ut din brakande gas

jag vill bli din syrgastub i havet
påla ditt diamantschakt
gunga dig till galenskapens höjd

jag vill ge dig allt jag har att ge

men min själ är för evigt djupfryst
kanske för framtida dna-analys
förvaras i någons sacre coeur




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-16 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en gång. DNA är inget bevisat ord, så varför säger du det? Kromosomstrukturer är det närmsta du kan uppfatta med ögonen, men du behöver ändå en dator för att kunna jämföra det med andra.
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP