Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Euferi som aldrig vill ta slut

naglar vill borra i
din nakna hud

explodera där långt inne i dig
natt efter natt




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-10-16 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal